Филтриране по

Сезон

Виж още Виж по-малко

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 90 лв.

Вид

Виж още Виж по-малко

Био препарати за дома

Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)

Свързани блог публикации

Без значение дали сте привърженици на свръх здравословния начин на живот, все по-актуално и естествено става използването на препарати за почистване, които щадят както кожата, така и почвата, водата и въздуха. Не правете компромиси със здравето си или за сметка на природата, която ни заобикаля и без която не можем.

Био почистващите препарати са изключително полезни за всяко отговорно домакинство, особено за тези с малки деца или ако страдате от астма, екземи, чувствителна кожа.

Масовите продукти са доказано вредни за дихателните органи, защото в основата си съдържат химически вещества /например бензалкониевият хлорид или хлорирана белина/, които „отключват“ редица проблеми с белите дробове и сърдечно-съдовата система.

Изключително ефективни, безопасни и лесни за употреба, био/органик препаратите почистват и дезинфекцират на микро ниво. Намаляват риска от инфекции, предпазват  и удължават живота на различните повърхности, уреди или просто се грижат за нашата кожа.

В състава на био препаратите влизат различни естествени растителни масла /мащерка, лимон, лавандула, риган, кокос и др./, които в комбинация с органичната течност отстраняват бактериите и имат силно почистващо действие.

Те са безвредни за  здравето дори на децата. Затова не се притеснявайте  и позволете на порасналите малчугани да Ви помогнат в почистване на прозорците или пода /изцяло под вашия контрол и напътствия/.

Биоразградимата формула на препаратите и техните опаковки е гарант за отлична защита на природата и нейните ресурси. Различни проучвания са доказали връзката между глобалното затопляне и честата употреба на антибактериални препарати -сребърните наночастици в тях замърсяват почвата, водата и въздуха.

Био препаратите за почистване са безопасни за употреба без ръкавици, защото са с ниско съдържание на летливи органични съставки, без фосфати, нонилфеноли, оцветители. Повърхностите са идеално почистени, а кожата на ръцете здрава и хидратирана.

В онлайн магазина на KIDSO ще удовлетворим очакванията Ви с богато разнообразие от почистващи Tri-Bio препарати на сертифицираната американска компания Sonata Enterprise Inc. Нашите  партньори са експерти в производството на домакински, професионални и индустриални „ЕКО“ пробиотични и натурални почистващи продукти. Те съдържат истински жизнеспособни култури микроорганизми от ново поколение, които убиват само лошите бактерии, създавайки здравословна микрофлора. Така намаляват риска от инфекции и елиминират неприятните миризми. Изцяло хипоалергенни, без тестове върху животни, с отлична и безопасна почистваща сила.

Влезте в онлайн магазина ни и грабнете сега най-подходящия за вашето домакинство препарат.

Вашето здраве и удовлетворение е наш приоритет!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими