Филтриране по

Цена

145 лв. 359 лв.

Електрически люлки и шезлонги

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Свързани блог публикации

За спокойствието по време на игра и сън на малкото бебе, магазин Kidso предлага електрически уред, съчетал мултифункционалните си свойства за оптимална защита, забавление и комфорт. Тези електрически шезлонги и люлки са проектирани да служат за бебета в новородена възраст чрез удобната си ергономична седалка.

Тя е подплатена с деликатна и мека тапицерия, следваща извивките и растежа на детето. Възможността от регулиране на позицията на облегалката е съобразена със конкретното състояние на бебето за сън, весели настроения за игра и по време на хранене.

Иновативният дизайн е подсигурен със стабилна  и лесносгъваща се конструкция, минала тестове за издръжливост при обръщане, като е подсигурена с протидоплъзхащи части отдолу за допълнителна защита. Елегантния и удобен корпус е подсигурен с няколкоточкови колани за фиксиране на детското телце и предпазва от преобръщане и падане.

Моделите са снабдени с нежни вибрации, свалящи се арки с интерактивни играчки и музикални панели, работещи чрез батерии. Успокоителната и приспивна мелодия допринася за плавното и спокойно заспиване на всяко бебе.

Шезлонгите имат функцията да се превръщат в люлки с помощта от люлеещи механизми, като  спрямо модели тази функция е снабдена с няколко скорости за продължителността на люлеенето или има възможност за ръчно люлеене. Трансформиращите способности на артикула му позволяват да се превърне и в  стабилно столче за отдих.

Допустимите стойности за употреба на артикула са до 9 кг. тегло на  бебето за функция люлка-шезлонг и до 18 кг. тегло на дете за функция стол. Като аксесоар някои модели разполагат с нежен сенник за покриване на детската главичка от навлезлите слънчеви лъчи в стаята.

Моделите са изработени по европейските стандарти за безопасност от безвредни материали с безопасни багрила. Цветовете и украшенията, както и аксесоарите са весели в животински опознавателни мотиви. Произведени са от световни лидери в направата на детско и бебешко оборудване като Chipolino, Fisher price, Cangaroo, и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими