Филтриране по

Цена

44 лв. 89 лв.

Активна гимнастика

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Свързани блог публикации

Немирните движения на вашето бебе могат да се насочат в конкретни мотивиращи развитието движения. Под формата на активна гимнастика, ние ви предлагаме дълги часове на игра от страна на вашето бебе. Този артикул е подходящ още от самото раждане, защото е проектиран така, че бебето може да лежи в неговата обичайна поза, а над него ще се разкрият куп прекрасни играчки за забавление.

Килимчето на активната гимнастика е подплатено и осигурява комфортна мекота на бебешкото гръбче. Над него има приспособени арки, които са окичени с интересни и много атрактивни животни. Като допълнение към тях може да разгледате предложенията с активен панел, работещ на батерии. Той съчетава различни музикални мелодии с ефектно светлинно шоу, като стимулира развитието на зрението и слуха на малкото бебе.

Двигателните координации и моториката на вашето дете също ще бъдат под постоянно стимулиране чрез веселите играчки, които то ще иска да достигне и задоволи любопитството си.

Някои модели са снабдени с няколко позиции за игра, следващи растежа на бебето в удобна легнала, но и в седнала и изправена позиция. Тези уреди са мултифункционални и се превръщат в устойчив и дълготраен за употреба предмет от всяко бебе.

Играчките са снабдени с велкро лепенка и могат да бъдат сваляни, за да може бебето да играе самостоятелно с тях. А дизайнът е изключително забавен със своите деликатни извивки, пъстри съчетания от цветове с интересни мотиви и детайли.

Моделите са изработени от внимателно подбрани материали, безвредни за бебето и неговата среда, затова играчките са снабдени с пластмасови и  гумирани части, които няма да наранят детето, а ще служат като чесалка за новите зъбки.

Артикулите следват стандартите, установени от европейския съюз като са предоставени от създателите на веселия бебешки свят Fisher Price, Chicos, Canpol и други марки, работещи със  съвременни принципи за развитието на малките деца.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими