Филтриране по

Цена

2 лв. 68 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Гризалки и чесалки

Показани са 1-20 от общо 32 артикул(а)

Свързани блог публикации

Основен сетивен орган у малките деца е устата. Всеки родител е наясно, че неговото бебе по този начин проверя текстурата, допира и въобще всички качества на предмета, който е в полезрението на  неговото любопитство.

На вашето внимание Kidso предлага безопасни играчки и чесалки за тази цел. Те са изработени с много духовит външен вид, именно с идеята да привличат вниманието към себе си.

Всевъзможни форми на весели животинки, плодове и фигури с меки пластмасови и гумирани части за дъвчене. Тези необходими детайли ще облекчат раздразнените венци при поникване на първите зъбки и ще развият дъвкателните способности на вашето бебе.

Различните модели могат да бъдат под следните форми:

  • занимателни играчки
  • дрънкалки с музикални ефекти
  • светлини и шумолящи части
  • гризалки под формата на играчки, гердани и гривни и такива с охлаждащ ефект

По този начин децата ще развиват успоредно своите зрителни, слухови и тактилни възприятия под формата на увлекателна игра. Вашето бебе ще има възможността да се запознае с различни форми и цветове и ще усвои разнородни по вид звуци и мелодии, като ги свързва с конкретната вещ.

Артикулите са изработени от висококачествени материали, които не оказват вредно влияние на детския организъм. Те са създадени по международните директиви за стандарт и осигуряват нужния комфорт и оптимална защита за вашето бебе.

Чрез компактните си размери могат да бъдат носени навсякъде или да се закачат на количката или бебешкото легло. Така ще служат, не само за задоволяване на вълнението на детето, но и ще служат за облекчаване на раздразнените венци, успокоение и приспиване чрез своите нежни мелодии.

Продуктите са подходящи за бебета от първия ден на раждането или са пригодени за конкретен месец от развитието на детето. Изработени са от марки, знаещи стойността на здраво и щастливо бебе като Fisher Price, Clementoni, NUK, Stor и много други световни производители.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими