Филтриране по

Цена

3 лв. 151 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Плюшени играчки

Показани са 1-20 от общо 96 артикул(а)

Свързани блог публикации

За приятните моменти на забавление, онлайн страницата на магазина предлага чудесни плюшени модели на играчки, които имат различни занимателни функции.

Подходящи за бебета в новородена възраст, те ще интригуват детето със своя дизайн и ще насочват вниманието му за игра, с което ще стимулират развитието на мускулатура и координативна способност.

Мултиактивните играчки са прекрасни за развитието на когнитивните умения у бебета и децата. С помощта на релефни елементи, звуци, форми и цветове, сетивните възприятия се обострят и развиват за нуждите от здравословен прогрес.

Играчките са изработени с висококачествени материали като памук, полиестер и безопасна пластмаса по европейските директиви за качество и стандарт. Те разполагат с удобни гайки и клипсове за закачане и могат да се приспособят лесно към легло, количка, активна гимнастика или на друго, предпочитано от вас място или уред. Като аксесоар някои модели разполагат с безопасни чесалки за раздразнени венци или са с формата на меко плюшено одеяло.

Също така са с весели форми като мечета, котенца, бухалчета, маймунки, топки и много други интересни за децата форми. Могат да бъдат самостоятелни играчки или  да са закачени на цветни, весели арки, от които висят и подканват вниманието на вашето любопитно бебе.

За комфортно захващане от страна на вашето дете, играчките са меки и осигуряват приятен допир по неговата деликатна кожа. Съчетанието от меки и по-твърди части осигурява на детето опознаването на различни на допир текстури.

Световни марки се грижат да съчетаят всички необходими предпоставки за детското развитие, събрани само в една играчка. Те работят с нежна грижа за всекидневните нужди на бебето от първия ден на раждане. Това са Nattou, Canpol, Tuc tuc и много други лидери в изработката на играчки за бебета и деца.

Поддръжката на артикулите е лесна с възможност за обработка в перилна среда.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими