Филтриране по

Цена

46 лв. 299 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Проходилки и буталки

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Свързани блог публикации

Магазин Kidso предлага интересни артикули за сигурността на вашето бебе по време на неговите първи стъпки. Съчетавайки развиващи умения и защита, мултифункционалните проходилки и буталки ще осигурят необходимата стабилност и закрепване на вашето дете по време на прохождащия период.

За максимална сигурност моделите са снабдени с противоплъзгащи крачета и стопери за нежелано преобръщане, което позволява волно движение на децата. Те разполагат с удобни следващи растежа на детето седалки, които за определени модели са с пространствено отделение във вид на багажник за складиране на играчки.

Разнообразието на коли и мотори за бутане или самостоятелно придвижване с крачета са снабдени с удобни волани за индивидуално управление. А проходилките се окачествяват като мултифункционални 3 в 1 уреди. Те служат за придвижване в изправено положение с помощта на подвижни колелца, но също така имат механизъм за превръщане в люлка или занимателно бънджи чрез трансформираща си основа.

Моделите разполагат с музикални панели и интерактивни играчки за развитие на креативното въображение и сетивни възприятия.

Те са  изградени от висококачествени материали и стабилна структура за безопасност на децата по световните нормирани наредби за стандарт и ще помогнат на вашето бебе да усвои уменията си за баланс като насърчат естественото му развитие. С помощта на интерактивните играчки ще опознават различни наименования на предмети и ще развиват своите вербални умения.

Самата поддръжка е лесна заради естеството на качествените материали. Те могат да бъдат удобно съхранявани, защото са с компактни размери, а някои могат да се сгъват и прибират за допълнително пестене на място.

Продуктите са предназначени за деца над 6-месечна възраст и са минали тест качество за стабилност. Създадени са от световни и български производители на детски и бебешки артикули за прохождане като Lorelli, Cangaroo, Chicco, Chipolino  и много други брандове, целящи висок стандарт и качество на продуктите.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими