Филтриране по

Цена

8 лв. 73 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

За кошара и количка

Показани са 1-20 от общо 46 артикул(а)

Свързани блог публикации

За най-малките членове на семейството Kidso предлага невероятни мултиактивни и музикални играчки с интересни функции да се приспособяват към детското легло и количка.Те светят, дрънчат, вибрират и издават нежни, класически мелодии, които привличат вниманието на всяко малко бебе.

Изработени са от безвредни и щадящи бебешкото здраве материали. За техните деликатни цветове са използвани безвредни оцветители и багрила, затова са подходящи за децата в новородена възраст. Идеята на тяхното поставяне и прикрепяне е съумено с все още нездравите и некоординирани бебешки движения. По този начин те винаги ще своят в полезрението на бебето и ще го забавляват със своите причудливи форми.

Прикрепят се към бебешката количка или кошара с помощта на клипсове, велкро лепенки и универсални щипки, които се прикрепят здраво без страх от неволно падане. По този начин вашето бебе ще развива своите двигателни функци, подразнено от своето любопитство.

Музикалните звуци и вибрации ще стимулират слуховите възприятия, а красивите съчетания от цветове и форми ще съставят трайна подребда от предмети и тяхното значение в паметта на вашето бебе. Иначе казано, нашият магазин се грижи за когнитивните и сетивни възприятия и развитие на вашето дете с много любов и нежност.

Като изцяло плюшени играчки или само с плюшени аксесоари, както и с меки пластмасови части, нашите играчки ще осигурят максимално забавление и възможност за опознаване на съвсем нови за бебето неща. А вечер ще се превръщат в успокояващи нощни лампи с деликатна светлина и приятни за слуха мелодии.

Моделите се съчетават прекрасно и с рамката на бебешката количка или нейния корпус. Ще се фиксират там и ще забавляват децата през целия период на разходката.

Изработката на артикулите е дело на майстори в бранша, които по международните стандарти творят играчки с нежна грижа за вашите деца. Това са Tuc tuc, Chicco, Inter Baby  и много други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими