Филтриране по

Цена

11 лв. 1672 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Занимателни играчки

Показани са 1-20 от общо 76 артикул(а)

Свързани блог публикации

Магазин Kidso се гордее със своите способности да интригува, вълнува и развива всяко малко дете. За неговите нужди, интереси и потребности, ние предлагаме разнообразен стил на детски играчки от занимателен тип, които ще изградят във вашите деца различни жизненоважни умения и способности. Това са играчки, целящи да засилят вродените, човешки способности на логическо мислене, креативен и творчески усет.

Под формата на конструктори, пъзели, творчески комплекти, логически пирамиди, мозайки, образователни и други занимателни игри, децата ще подобрят сръчността си, ориентацията и позиция в пространството. Комплектите са пригодени с цел отборна игра, която ще създаде у вашето дете нотка дисциплина, защото то ще съумява да изчаква своя ред, да помага на съотборниците си и да споделя своите креативни идеи.

Различните колички, пумпали, супермаркети, боулинги и други играчки, ще изградят у детето представа и понятие за различни обекти, предмети и техните функции. Ще го научат да разпознава моментите от реалния свят и да се справя адекватно със определени ситуации.

Пригодени за деца в новородена възраст, за деца след 6-месечна възраст, след 1 година или други възрастови параметри, играчките са съобразени с естествения растеж на децата. Всеки продукт залага на необходимите поучителни свойства и влияние върху конкретни вербални умения, развитие на моторика, логика и творческо мислене.

За гарантираната безопасност, дизайнът на играчките не съдържа остри ръбове. Той е изграден от висококачествени материали, чиито форми и цветове будят в децата желание за непрестанно опознаване и надграждане на индивидуалните умения.

Тяхната изработка се придържа към европейските директиви за качество и е дело на световни брандове, които по иновативен начин вдъхват живот в своите прекрасни творения. Това са марките Koopman, Lego, IMC toys, Chicco и много други създатели на бебешки и детски продукти за правилното развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими