Филтриране по

Цена

11 лв. 83 лв.

Аксесоари за кърмене

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Свързани блог публикации

Майчиното мляко е най-пълноценната храна и защита за новороденото. Кърменето е обогатяващо и емоционално изживяване както за майката, така и за бебето. Това е естествен, но нелесен процес, който понякога изисква допълнителна помощ и подкрепа. 

В онлайн магазина на KIDSO сме селектирали висококачествени аксесоари за кърмене на утвърдени и доказали се световни и родни производители.

Всичко, от което една отговорна майка се нуждае в процеса на кърмене, може да открие на сайта ни. 

Ние се стараем да разбираме и отговаряме на Вашите нужди. Ето и някои от най-често използваните аксесоари за кърмачки:

Меките и удобни възглавници за кърмене – с тях ще забравите за болките в гърба, врата или схващанията от неудобни пози. С анатомична форма, подходяща дори за новородени бебчета. По време на кърменето възглавницата ще бъде ваш верен приятел – подкрепя полулегналото майчино тяло и естествената позиция на бебето към гърдата.

Ако се навън и искате повече дискретност при храненето на вашето съкровище, изберете специално изработената престилка за кърмене. Нейната дишаща материя контролира целия процес, като гарантира спокойствие за бебето, докато се храни, а Вие удобно и сигурно го наблюдавате.

При разранени или възпалени зърна, специалистите препоръчват като временно решение използването на силиконови протектори с отвори, които предпазват свръх чувствителните зърна и същевременно гарантират близкия контакт между майката и детето при кърмене. Запазване на допира кожа до кожа, вдишването на майчиния аромат стимулира лактацията и синтеза на хормоните, които отговарят за отделянето на кърма.

А когато естественият приток на лактацията се отключи, може да разчитате на подплънките за кърмачки - те поддържат дрехите ви сухи през периода на кърмене, благодарение на абсорбиращите тъкани, мекота, надеждност и удобство.

Ако ви се налага да съхранявате/замразявате допълнително количество кърма – Ви предлагаме пликчета и контейнери за кърма. Те са предварително стерилизирани и готови за употреба.

Искате да подарите оригинален подарък на себе си или по специален повод – заложете на екстравагантните бижута за бременни и кърмачки – ще ви очароват със стил и практичност.

Изработката на артикулите е базирана на световните директиви за качество, гарантиращи влагането на полезни и безвредни за здравето компоненти. Благодарение на сътрудничеството и консултациите с многобройни майки по света и техните нужди, производители и креативни дизайнери създават и усъвършенстват непрекъснато своите уникални аксесоари, които помагат в процеса на кърмене и възстановяване. Това са световните и български производители Lorelli, Tuc tuc, Chicco, NUK, Philips Avent и много други неподражаеми брандове.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими