Филтриране по

Цена

10 лв. 13 лв.

крем против стрии за бременни

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Свързани блог публикации

Ако за първи път сте родители то вероятно вече сте запознати с вида стрес, който ви атакува веднага след напускането на родилното помещение. Въпреки, че грижата за новороденото ви бебе е невероятно възнаграждаваща, тя в повече случаи е и доста трудна за незапознатите.

Да бъдете майка, изисква винаги да сте на крака за вашето бебче и често това довежда до лишаване от пълноценен сън. А когато това настъпи всеки знае последствията. Понякога дори е трудно да разполагате с няколко минути, които да отделите на самите себе си. 

В резултат на това не само тялото ви е сполетяно от неблагоприятни последици, а и вашата блестяща кожа, която някога сте имали и същински сте се гордеели с нея. За мнозина това е ужасно и е напълно разбираемо, тъй като всичко е причинено от промяната в хормоните и цялостно начина на живот.

Няма съмнение, че преминаването през тази фаза може да бъде изключително изпитание. Натрупаният стрес от това да бъдете нов родител може лесно да остави кожата ви суха, напукана и изтощена. За ваше успокоение обаче ние имаме разполагаме с перфектното решение.

Посещавайки онлайн магазинът на Кидсо вие ще разполагате с възможността да изберете измежду най-добрите козметики и помощни средства предназначени точно за тази цел. Заедно с това ще можете да напазарувате и за вашият малчуган.

На страницата която се намирате в момента ще откриете два благородни продукти. Те са произведени под бранда – Maternea, така че по отношение на качеството и безопасността няма за какво да се притеснявате.

Продуктите са подходящи за употреба, както по време на бременност, така и след нея. Ако все още сте бременни можете да се възползвате от олиото за еластична кожа. С него ще гарантирате, че тялото ви ще бъде наситени с всички полезни съставки, необходими за неговото освежаване и запазване.

Артикулите са изцяло създадени с помощта на натурални съставки. В комбинация с това те не съдържа никакви алергени или парфюми, така че употребата им е повече от безопасна. Единствено е нужно да ги съхранявате на подходящи места, където няма да бъдат в пряк контакт със слънчева светлина или деца.

Също така цените определено са справедливи и си заслужават, имайки в предвид големите разфасовки, които получавате. За повече информация можете да се свържете с Кидсо. Специализираният им екип е готов по всяко време да отговаря на вашите въпроси и съответно да предоставя нужната помощ.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими