Филтриране по

Цена

263 лв. 294 лв.

Помпи за кърма

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Свързани блог публикации

Кърмещите майки залагат на необходимостта от уред, който ще снижава напрежението в гърдите и ще селектира ценното майчино мляко.  Това са помпите за кърма, без които никоя кърмеща дама не може.

Kidso предоставя два модела, спрямо предпочитанията на майките – механична и електрическа:

  • Ръчната помпа предлага комфорт и изцеждане на повече кърма по естествен начин с помощта на ергономична дръжка, която осигурява минимална умора в ръката и разполага с биберон в естествена форма, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.
  • За разлика от механичната,  електрическата се придържа към регулираща система на изцеждане чрез различни режими. Тя възпроизвежда двете фази на кърмене на бебето – стимулиране и сукане. Режимите нежно стимулират потока на мляко чрез няколкостепенните си програми. По време на работа електрическите моделите използват захранване чрез адаптер или работят с помощта на батерии.

Благодарение на мекия накрайник за изцеждане за всички модели се осигурява нужния комфорт по време на целия процес. Неминуемо този продукт спомага за:

  • осигуряване нуждата от облекчаване на напрежението в гърдите
  • съхраняване кърмата за по-късен етап
  • ползването за поддържане на секрецията, когато сте подложени на медикаментозно лечение, след което може да продължите кърменето на своето дете

В зависимост от модела, някои артикули имат различни аксесоари в комплекта като:

  • кутия за стерилизиране в микровълнова
  • шише за хранене и биберон
  • контейнер за съхранение на кърма и капак
  • подплънки за кърмачки и други допълнителни аксесоари като практична чанта за съхранение

Изработката на моделите е създадена на опити, целящи естествения процес на кърмене, а необходимите материали за направа не съдържат бисфенол А, фталати и други вредни съставки. Марките, които години наред изработват, с помощта на клинични тестове, уреди за помощ на родителите са Cangaroo, BabyOno, Chicco, Pfilips Avent и други световни  производители, незаменими създатели на бебешки и детски продукти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими