Филтриране по

Цена

17 лв. 274 лв.

Килими за игра

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Свързани блог публикации

Въпреки че в момента твърдата дървесина е най-популярният избор при изграждането на подовите настилки, определено това не е нещото върху което бихте искали децата ви да се търкалят или пълзят. Това от своя страна обаче не означава повторно да замените пода, тъй като инвестицията ще бъде твърде скъпа.

Днес съществуват други алтернативни варианти, които са едно забавно и рентабилно решение на проблема, а това са именно килимчетата. Те даряват децата с достатъчно място върху което могат да играят и да се веселят. Изборът на килим понякога не е толкова лесен, колкото първоначално звучи.

Преди да вземете крайно решение относно неговият стил и материя ще трябва да измерите наличното пространство с което ще можете да работите. Освен това разгледайте и положението на мебелите в стаята, за да определите от какъв точно размер имате нужда.

Килимите винаги трябва да бъдат достатъчно големи, за да могат едновременно да изглеждат прилежно и да са практични за малчуганите. Ако пък търсите нещо нестандартно винаги може да се обърнете към килимите за игра.

Те са напълно идентични с обикновените, но притежават една разлика. Точно поради нея тези приспособления са любими на всички деца. Килимчетата за игра разполагат с брилянтни украси и цветове, като върху някои дори има дигитално напечатани образи или обекти.

С тях детето ви ще може да се забавлява по цял ден и заедно с това ще се намира в пълна безопасност. Колкото и да не осъзнават пълзенето по подовата настилка може да бъде доста опасно за тях. 

В повечето случаи те могат да се наранят, поради твърдостта на повърхността под тях или да изстинат. И двата случая е желателно да бъдат избягвани, а за тази цел се нуждаете от мекото приспособление.

Сред мнозинството от продукти на пазара предполагаме, че сте доста объркани и не знаете към кого да се обърнете. Посещавайки онлайн магазинът на Кидсо обаче ще откриете всичко от което се нуждаете.

Те разполагат с богата гама от килими за игра, които притежават стилен и красив дизайн. По този начин украсяването на стаята на вашето дете ще бъде изключително лесно. Също така е важно да уточним, че артикулите им са изградени от високонадеждни и безопасни материали, гарантиращи комфорт.

Оформлението на цените зависи главно от размера на килима. Но въпреки това е напълно възможно да откриете точният продукт на по-ниска цена от 50 лв.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими