1.  ДОСТАВКА НА СТОКИ

1.1. Доставката на всички продукти, закупени чрез Онлайн магазина, се извършва с експресна услуга на куриерска фирма „Спиди“ АД. Срокът за доставка на стоката е между 24 и 48 часа. В периоди на промоции, големи намаления или необичайна натовареност, е възможно доставката да отнеме до 7 работни дни, като Търговецът не носи отговорност за забавянето.

1.2. Стоки, поръчани до 12:00 ч. в работен ден, се обработват и предават за изпращане в рамките на същия работен ден и се доставят в рамките на 24 часа. Стоки, поръчани след 12:00 ч. в работен ден, през почивен ден или на празник, се обработват в първия следващ работен ден.

1.3. Потребителят може да избере доставка до посочен от него адрес или до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД.

1.4. При желание на Потребителя за промяна параметрите на доставката (други срокове за доставка, избор на фиксиран час, експресна доставка, отложена дата или друго специално условия), той може да заяви това на телефон: 0700 12 342

1.5. Посочените срокове за доставка в настоящите Общи условия не важат за всички населени места в Република България, като същите са обвързани със сроковете за доставка на куриерска фирма „Спиди“ АД. Потребителят може да се запознае с информацията относно графика за доставка на стоки в страната на куриерска фирма „Спиди“ АД тук (график на обслужване на „Спиди“ АД)

1.6. При непълен, неточен или неистински адрес, или предоставени неверни данни за контакт с Потребителя, Търговецът не носи отговорност за забавените или недоставени пратки. 

1.7. Ако при поръчка на дадена стока, Потребителят избере да ползва услугата „доставка до офис“, предлагана от Спиди, то Потребителят следва да бъде уведомен относно пристигането на стоката посредством СМС, имейл или друг начин, използван от съответния Доставчик, съгласно неговите Общите условия.

1.8. Потребителят, получил при успешната регистрация на поръчката номер на товарителница, следва да се информира дали пратката е пристигнала в избрания офис на куриер, преди да отидете до него.

 

2. ЦЕНА НА ДОСТАВКА

2.1. Цената на доставка на стоки, извън посочените по-долу категории, стойността на която е до 49 лв. включително, е 4.99 лв. за всяка поръчка.

2.2. Доставката на поръчки на стойност над 49 лв. и на продукти с тегло до 30 кг., е безплатна.  

2.3. Поръчки от категориите: детско обзавеждане, детски велосипеди и триколки, детски колички и столчета, както и други обемни и/или тежки предмети, теглото на които е над 30 кг., се таксуват, се таксуват както следва:

От 30 до 50 кг. – 19.99 лева;

Над 50 кг. – 39.99 лева;

 

 

Продуктът е добавен към желани продукти