Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 1672 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

Играчки

Показани са 1-20 от общо 1876 артикул(а)

Свързани блог публикации

Играчки! Каква по-хубава дума за слуха на едно дете? Това е страницата, която ще осигури на всеки малък мечтател незаменими, ценни и качествени забавления. Марките, създали нашите модели са вложили в изработката на творенията си многопластови предназначения. Те са съумели да комбинират по иновативен начин своя възпитателен и образователен характер с възможността от невероятно забавление.

За култивиране на творческите заложби у децата и стимулиране на въображението, сръчността и умелите когнитивни способности, Kidso предлага:

  • своеобразни пъзели и мозайки
  • творчески комплекти с глина и пластилин
  • конструктори
  • играчки с електроника
  • игри
  • дъски за рисуване и оцветяване и други знаменителни пособия, които да развихрят и подтикнат децата към изобретателност и креативност

За създаване и надграждане на образователен архив от знания и умения, магазинът обуславя огромна категория от привлекателни образователни играчки, интерактивни играчки, настолни и семейни игри, игри за спорт и професия и много други комплекти,  гарантиращи качествено усвояване на информация.

За върхово развлечение, съобразено с нуждата от насърчаване на двигателните умения  може да заложите на разнообразието от атрактивни превозни средства като акумулаторни колички, колела, триколки, шейни и всякакви други интензивни средства. А за моменти, свързани с училищни занятия, може да заложите на огромното разнообразие от канцеларски пособия.

Магазинът предлага активни играчки и приспособления, предназначени за бебета в първите месеци след раждане, отново за стимулиране на сетивните възприятия и изграждане на съзнателни познания.

Изработката на моделите е съобразена с висококачествени материали и облагородени съставки от естествени и устойчиви материали, които не влияят на детското и бебешко здраве.

Създадени са от световни марки с огромен опит в производството на артикули за щастливо детство като Zizito, Avengers, Bebedue, Chipolino, Hasbro, Lego и много други, сертифицирани с висок стандарт и стил производители като тяхната мотивация в основен аспект е насочена към интеграция на децата и тяхното прогресивно развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими