Филтриране по

Цена

2 лв. 300 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Анимационни герои

Показани са 1-20 от общо 197 артикул(а)

Свързани блог публикации

На страницата на магазин Kidso ще откриете необятен асортимент от играчки, интерпретиращи визията на любимия анимационен герой. Те са изработени от марки, чиято иновативна идея се базира на феномена - супер герой. Този всестранно развит образ, който се извисява над всички в качеството си на добър за подражание модел.

В едно от творческите си направления, като създаване на оригинални играчки за деца, те предоставят на младото поколение многофункционални модели за забавление, съчетани с идеята за изграждане на знания и компетентност. Това са световните брандове Avengers, Batman, Cars, Lego, Marvel comics, SES и много други феноменални компании, познати с приключенския си дух.

Може да заложите на опознавателни и образователни конструктори и пъзели на любимите, щури миньони, на принцеси от едноименни приказки, на комиксови герои и много други атрактивни образи. Те са изработени от съвместими компоненти, изградени от висококачествени пластмасови, картонени и дървени сегменти, съобразени с нуждата от безопасност при употреба. Те ще ангажират цялостното когнитивно развитие у децата и ще помогнат за подобряване на фината моторика.

За вашите малки таланти може да заложите на необятните ни електрически инструменти, пълни с интересни функции и изобразяващи познатите ни Количките, героите от Замръзналото кралство, Спайдърмен, Отмъстителите и други, съвършено изградени образи.Тези видове забавление ще подобрят координативната ориентация между сетивата и ще усъсвършенстват вродените, детски заложби.

В качеството си на колективна и задружна игра моделите на топки, интерактивни играчки, игрални, приятелски комплекти, дигитални игри, както и много други предложения на любими герои, ще подобрят социалните умения и комуникативните способности, като предотвратят нежелани интровертни състояния в поведението на вашето дете.

Унисекс моделите са подходящи за деца над 2-годишна възраст и ще съумеят да интегрират успешно децата в техния необходим свят на съпричастност. А анимационните, вдъхновяващи герои ще ги радват и следват в нови, неизживени моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими