Филтриране по

Цена

13 лв. 349 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Играчки с електроника

Показани са 1-20 от общо 52 артикул(а)

Свързани блог публикации

Одобрявани или критикувани, почти във всяко семейство има някаква електронна „джаджа“ – компютър, таблет, слушалки, фотоапарати, слушалки, конзола за видеоигри или друго преносимо устройство.

Ако с тях не се прекалява, електронните играчки имат своите доказани преимущества – подобряват реакциите и двигателните умения на децата, стимулират логическото мислене и когнитивните способности, носят забавление, а това намалява ежедневния стрес. 

Да, ако не се внимава, злоупотребата с дадено устройство може да доведе до пристрастяване, заседнал начин на живот, незадоволителни резултати в училище. Ключова е ролята на родителите при осъществяване на контрол върху съдържанието и времетраенето пред екрана.

В някои проучвания е доказано, че ако детето играе често, може да подобри визуалното си внимание, да бъде по-бързо в пространствените казуси и умствената ротация.

Внимателно подбрани според възрастта и нуждите на детето, геймърските игри насърчават ценности като солидарност, приятелство, екипност, чувство за принадлежност към група.

Проучете възрастовия рейтинг на игрите/устройствата. Ограничете типа хора, с които малкият „играч“ може да комуникира онлайн. Използвайте специалния контрол, за да настроите профили. 

Елате в онлайн магазина на KIDSO и се запознайте с разнообразието от таблети, дронове, таблети, гейм конзоли и видеоигри, детски радиостанции. 

Имаме подходящи джаджи както за 3+ годишни, така и за тийнейджъри. 

С нашия асортимент от фотоапарати – най-ново поколение, детето ще тренира авторския си почерк и въображение. 

За четящите любители предлагаме актуални електронни четци с голяма вътрешна памет, интуитивен интерфейс, вградени речници и Wi-Fi модул.

Ако детето се увлича по летателна техника и иска нещо ново и модерно, разгледайте възможностите да му изберете подходящ дрон - разсъжденията как летящото тяло да достигне до определена височина или разстояние несъзнателно обогатяват математическите и инженерни познания на малкия „пилот“.

Множество проучвания са доказали, че музиката влияе на сърдечната честота и човешкия  мозък. Слушалките са сред съвременните  аксесоари за индивидуално слушане на музика, филми или просто за забавление чрез компютърни игри.

Мултифункционални са и фитнес гривните за следене на ежедневните дейности, преносимите колонки с триизмерен звук и други електронни предложения за незабравими и споделени изживявания.

Игрите са с уникален геймърски дизайн, с LED светлинни индикатори, USB кабели за зареждане и най-важното – оригинални по произход, което гарантира техния висок клас. 

Детето, което се увлича по подобни електронни забавления, може да подобри визуалното си внимание, да бъде по-бързо в пространствените казуси и умствената ротация.

Технологиите се адаптират постоянно, за да улесняват нашето ежедневие. Нека ги използваме разумно и отговорно. Това е най-добрият пример за нашите деца.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими