Филтриране по

Цена

6 лв. 82 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки по професии

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Свързани блог публикации

Възпитателните цели, които са заложени в тази категория играчки, граничи с образователните потребности на децата и тяхното бъдещо развитие. За да сме сигурни в правилния избор, ние сме заложили на световни марки, които изграждат съвкупното си мнение за развитие и забавление в своите висококачествени продукти. Това са брандовете ZIZITO, Barbie, Bildo, Chicos и други със същия стимул на работа.

Тези комплекти играчки по професия ще ангажират вниманието на дете с цел да се провокира вътрешното усещане за професионално развитие още в ранна възраст. Под формата на забавна игра децата ще се сблъскват с различни професии, техните функции, задължения и отговорности.

Забележителните комплекти ще осигурят дълги часове на градивна игра, а вие ще сте сигурни, че детето ще прекара своето време, научавайки важна информация за препитанието на хората.

Може да заложите на атрактивни кухненски центрове и индукционни кухни, с които вашето дете ще твори и ще изразява своите кулинарни представи. Може да зарадвате своето момиче с типични за него СПА центрове и козметични студия, с които да се превърне в мечтаната принцеса. Силно ще впечатлите своето малко момче със строителните и състезателни комплекти, които ще му предоставят възможността да се сблъска с интересни факти по строенето, изграждането, надпреварите и главозамайващите каскади.

Децата таят голямо любопитство и към благородните професии, затова Kidso се е подготвил с невероятни докторски, полицейски, пожарникарски и други комплекти, с които децата ще влизат в интригуващи ролеви игри.

Играчките и придружаващите ги аксесоари са изградени от висококачествени материали по нормираните правила и ще подобрят цялостните когнитивни и двигателни умения на децата. Докато боравят с различни инструменти и прибори, децата ще се сблъскват с важна информация за тяхната полза и употреба. А докато се забавляват заедно, ще сформират своите деликатни говорни техники и социални умения.

Продуктите са подходящи за деца над 2-годишна възраст и съдържат необходимите инструкции за употреба.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими