Филтриране по

Цена

6 лв. 7 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Транспорт

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Свързани блог публикации

Разнообразието на коли и камиони за транспорт и приключенски мисии ще впечатли всеки малчуган, като го въвлече в невероятни изпълнения на трикове, присъщи за каскадьори и безстрашни шофьори.

Моделите изразяват реални превозни средства с интересни функции, светлини и специфични звуци, типични за машините. Те ще позволят на детето ви да се впусне в забавна ролева игра с приятели вкъщи и навън.

Вземете интересен автовоз, бетоновоз  или чудовищна машина камион, която съхранява 12 малки камиона, които могат да се състезават по задната рампа. Заложете на различни строителни комплекти, с които са създавате циментови плочи, греди, блокове и всякакви други интересни форми.

Може да заложите на различни камиони влекачи, екшън камиони за катастрофи с колички, пожарни камиони, камиони с мобилен багаж и хиляди други знаменити превозни средства. За напреднали в строителството фенове магазинът предоставя конструктор камион, чрез който да се запознаят с механиката на превозното средство, което има над 130 сменяеми компонента.

С тези реалистични играчки под формата на детски камиони децата ще усвояват важни техники и умения, свързани с двигателните функции и координацията. Ще навигират под ръчно или дистанционно управление своя камион в правилна траектория, което подобрява ориентацията в пространството.

С помощта на детайлни аксесоари като рампи, ремаркета, платформи и други приспособления, играта ще се превърне и динамично изстрелване на колички и  други обекти, включени в комплектите. Момчетата ще имат възможността да се впуснат в луди надпревари, строителни ребуси и впечатляващи катастрофални сблъсъци.

Моделите са изработени от висококачествени материали, като цялостната изработка се базира на международните директиви за качество. Годни за употреба от деца над 18-месечна възраст, играчките са своеобразен метод на забавление с дълбок обучителен характер.

Изработени са от световни лидери в направата на безопасни играчки за деца с емблематичен дизайн на известни анимационни филми и класически визии като Hot wheels, Dino toys, Cars, Clementoni, Mamatoys и други компетентни марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими