Филтриране по

Цена

2 лв. 152 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки по спорт

Показани са 1-20 от общо 71 артикул(а)

Свързани блог публикации

Инвестицията в играчки, която развива редица умения у детето е несъмнено разумна. Спортуването на различни спортове в ранна детска възраст е много полезно. То помага на децата не само да развият фината си моторика, координацията, баланса но и да усвоят социални и комуникативни умения, както и умение за сътрудничество и работа в екип. Ако вашето дете обича да е активно и да спортува, не пропускайте да го зарадвате с нова играчка, с която да практикува любимия си спорт.

Играчки по спорт в онлайн магазин Kidso. Сред богатия асортимент на магазина ще откриете играчки за различни видове популярни спортове като например футбол, тенис, волейбол, пинг понг,дартс, боулинг, федебал, джаги и други за деца над 3 години. Тъй като тези игри са колективни, това развива у децата отборен дух, спортсменство и социални умения.

Предлагат се спортни играчки както за момчета, така и момичета. Играчките по спорт са налични в различни многоцветни дизайни, размери, функции и материали. Те могат да се използват навсякъде и по разнообразни начини и се предлагат с различни консумативи. Съобразени са със физическите възможности на дадената възрастова група и към всички спортни играчки има упътване за употреба.

Спортните топки за деца са изработени от висококачествена изкуствена кожа, дърво метал или пластмаса. Предимството на тези играчки е, че развиват здравословното състояние на детето. Например при играта с топка детето от ранна възраст усвоява активния начин на живот, движението и спорта. Игрите с топка развиват координацията и помагат на децата да укрепнат физически. При играта с топка също така се подобрява и се ускорява развитието на мускулатурата, което води до пълноценно развитие на детето. Когато детето спортува, по този начин то натрупва практически умения като например как да контролира силата си и развива по-бързи и точни реакции.

Играчките са изработени от висококачествени материали като кожа, дърво, метал, които са износоустойчиви, което е гаранция за тяхното продължително ползване и висока издръжливост.Внос са от страни като Полша, Испания, Германия.Те идват от марки като Unice,Koopman,Amaya и други, които са се специализирали в производството на висококачествени детски играчки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими