Филтриране по

Цена

2 лв. 1672 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за бебета

Показани са 1-20 от общо 400 артикул(а)

Свързани блог публикации

Магазин Kidso следи етапите от развитието на детето и държи на жизненоважните потребности за неговия личен и социален прогрес.

С нежна грижа ви предлагаме музикални детски играчки, активни играчки и гимнастики, образователни смартфони, плюшени дрънкалки и много други меки играчки, подходящи за деца от 0+месечна възраст. Те са снабдени с весели аксесоари, нежни мелодии и интерактивни функции, които ще стимулират двигателните умения, ще задействат визуалната и слухова памет на бебето още в ранна възраст. Чрез ярките си цветове и форми на весели животни, децата ще се запознаят с пъстрата гама от цветове.

Триколките, количките за яздене, проходилките с функция люлка и моторите за баланс са прекрасен начин за първите стъпки на вашето будно дете или самостоятелно управление на превозното средство. Те са с широка основа и системи против обръщане и хлъзгане, снабдени с различни музикални звуци и сетове с играчки. С тях децата ще се забавляват, докато стабилизират гръбначния стълб и затвърдят своите двигателни функции. 

За стимулиране на креативността, въображението и многопластовото мислене, Kidso предлага атрактивни модели на творчески дъски за рисуване, конструктори, пъзели  и мозайки, които ще предоставят възможност на децата над 6-месечна възраст да рисуват и конструират различни форми. Така ще се придобият представи за геометричните форми и техните необятни приложения.

Моментите, свързани с поникване на зъбки, могат да се превърнат в истинско забавление с нашите интересни гризалки и чесалки. Освен че стимулират поникването и успокояват раздразнения венец, те забавляват децата с атрактивни форми, цветове и функции.

За изработката на играчките са използвани висококачествени материали, които се позовават на световните директиви и норми за качество. Пригодени за употреба от деца, те изразяват интригуващ дизайн с меки и безопасни форми на анимационни герои и други забавни апликации. Те са дело на експертните марки Zizito, Artesavi, Bebe Due, Kikaboo, Game movil и други създадели на безпогрешни средства за стимулиращо развитие и незаменима игра.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими