Филтриране по

Цена

0 лв. 77 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Канцеларски пособия за училище

Показани са 1-20 от общо 92 артикул(а)

Свързани блог публикации

Първият учебен ден – така вълнуващ и незабравим както за детето, така и за родители и роднини. А подготовката започва седмици преди това. Какво е необходимо?

Запознайте се подробно с учебния план и изискванията на съответното учебно заведение, направете списък с нужното, което трябва да набавите: удобна раница, красиви тетрадки, пъстри флумастери и химикалки, рисувателни и чертожни пособия, лепило, гуми и острилки, несесери и класьори.

Хубавото на всички канцеларски пособия е, че развиват последователно способности и умения при децата от различни възрасти.

От момента, в който малчуганът разбере, че може да държи стабилно молив или флумастер, той попада във вълнуващия свят на изображения и фигури, развива двигателните умения и координацията на ръцете. На помощ идват многоцветните акварелни и маслени бои, маркери, тебешири, вълнообразни ножици.

Писането и рисуването са идеален момент за истинско емоционално общуване, комбинативност, креативност, когнитивно израстване – купете интересни химикали и писалки с иновативни функции и висококачествено мастило.

Писането на ръка развива зрително-моторната координация при децата и формира мозъка. Държейки химикала или флумастера, учениците запомнят по-лесно основната мисъл от урока, осмислят чутото, анализират информацията в хода на преподаването.

Покажете на вашия нетърпелив ученик как да  използва правилно своята линия или триъгълник, на по-късен етап внимателно да борави с пергела, острилката или ъгломера. Ще се изненадате приятно колко бързо запомня и възпроизвежда наученото. А и резултатите по алгебра и геометрия ще са по-положителни и обещаващи.

Да не забравим и уроците по изобразително изкуство- ще са нужни пастели, дъска с пластилин, скицник, цветни боички, гланцово блокче. Те развиват концентрацията, зрително-пространственото ориентиране и уменията за наблюдателност.

Към необходимия училищен „арсенал“ се включват и допълнителни принадлежности – гумички, коректор, ножица, лепило.

Превърнете първия учебен ден и целия училищен процес в едно безкрайно любознателно пътешествие в света на образованието.

Осигурете необходимите принадлежности и оставете детето да следва своя естествен темп на развитие. Доверете му се!

За всичко останало ще се погрижим ние от KIDSO – нашият онлайн магазин работи 24/7 за Вас! Очакваме Ви!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими