Филтриране по

Цена

8 лв. 39 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Каски и протектори

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Свързани блог публикации

Като родител вече знаете колко важна е безопасността на детето ви. Един от най-важните начини да запазите детето си е като го насърчите да носи каска и протектори, когато употребява своите ролери или велосипед.

Тези аксесоари са най-добрата първа линия на защита и могат да им помогнат да предпазят своята глава и крайници. Ако малчугана ви изпитва колебание относно тези артикули е може би защото той не е запознат с тяхната основна цел и поради това е препоръчително да го запознаете с нея.

С всеки изминал ден става все по-прието да се използват такива защитни аксесоари, особено след като професионалните спортисти винаги се показват с тях по телевизията. В случай че това не е стимулирало детето ви да започне да ги използва е важно да вземете мерки.

Тези мерки в голяма степен трябва да съответстват на метода ви на възпитание, който прилагате върху него. Но въпреки това, ако те не сработват може да опитате да създадете правилото в което те ще бъдат задължени да ги носят в противен случай не биха могли да използват своите любими приспособления за игра.

Веднъж щом успете да го научите да ги използва е редно да прегледате тяхното състояние. В случай че те не са годни за употреба ви съветваме да закупите нови и то не от къде, а именно от Кидсо. 

Каските и протекторите, които те предлагат са от доказан произход и качество. Те са изградени от напълно устойчиви материали, които успешно предпазват тялото от нараняване. За да се убедите напълно можете да разгледате наколенките с марката – Amaya и Dino Bikes.

Те произлизат от световно известен бранд, който е изцяло съсредоточен в производството на детски принадлежности. Качеството им както казахме е безкомпромисно и заедно с това те са преминали множество тестове за сигурност, за да може родителите да са в покой.

Избирайки продуктите на Кидсо ви гарантираме, че малчугана ви ще бъде защитен на всяка цена от всичко. Предпазните средства разполагат с впечатляващ дизайн, който се увива идеално върху крайниците на детето.

При поръчка разполагате с възможността за стандартна доставка, която се осъществява в порядъка на два работни дни. Заедно с това имате и безплатно връщане в случай на размяна.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими