Филтриране по

Цена

5 лв. 300 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

Кукли Барби

Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)

Свързани блог публикации

Барби е сред най-добрите приятелки на всяка малка принцеса години наред. Тя е стилна, галантна и може да се преобразява във всякаква професия и приключенска визия, за да радва малките си почитателки.

Магазин Kidso предлага богат асортимент от тази атрактивна кукла, която ще впечатли всяко малко момиче. Може да изберете Барби като модна икона или супер модел, която си има кутия с модни аксесоари и дизайнерски дрехи. А Барби – videogame hero се превръща в супер героиня, с помощта на която може да разигравате различни сценарии, да участвате в пътешествия и забавни случки. Барби е булка, балерина, колекционерска принцеса и дори атрактивна русалка, която разпръсква красиви сапунени балончета с помощта на вълшебната си опашка.  Когато тази артистична кукла идва от Сладкото царство, тя има забележителни функции, които издават светлини и невероятни мелодии. Освен всичко вашата прекрасна Барби е състрадателна и ще помогне на всеки при нужда. Може да си изберете нейната  трансформираща се линейка в клиника с бонбонени цветове и сигнални сирени.А колко  много обича животните! Тя си има сладко кученце, което може да изведе на разходка и интерактивен кон, който е усвоил над 30 команди. Разбира се, Барби е и страхотна домакиня, която разполага с дизайнерска кухня с интригуващи звуци и светлини. С ваша помощ тя може да ви приготви чудни лакомства от пет различни цвята тесто. Нейния приказен замък, който има ярък интериор със забавни функции и аксесоари, ще впечатли всяко момиченце със своята детайлна изработка. Може да включите във вашата Барби серия и  нейния неотлъчен годеник Кен, който чака да се включи в приказния свят на забавленията, както и много други интересни дрехи, интериори и аксесоари.

Подходяща за деца над 3-годишна възраст и изработена от нетоксични материали, тази невъобразимо красива кукла ще помогне на вашето дете да изпъкне със своите артистизъм, креативност и въображение.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими