Филтриране по

Цена

24 лв. 186 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Lego

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Свързани блог публикации

Lego представя своя невероятен сглобяем свят, който ще вдъхнови всяко дете с безграничните си възможности за творене. Неговия субективен характер изразява, както върховно забавление, така и смислени, развиващи децата умения.

Станете създател на архитектурни забележителности, на градове и магически светове. Сериите от конструктори на любими герои от анимационни филмчета и поредици ще ви позволи да се впуснете в невероятните приключения на вашите авантюристични персонажи. Те интерпретират своенравни битки и сблъсъци между нинджи, вълшебници, супергерои и динозаври, както и приятелски приключения между принцеси и куп други увлекателни образи.

С възможността да изградите техния свят идва идеята да създадете сами нова, вълнуваща история и да заемете мястото на любимия ви герой. Сглобете си чудовищни превозни средства, замъци, къщи или други, грабващи съзнанието развлекателни комплекси и парадоксални постройки.

Моделите, подходящи за деца над 3-годишна възраст имат свойствения характер да стимулират двигателните функции чрез редене и сортиране на цветни блокчета и тухлички. В качеството си на образователна игра ще проектират у тях индивидуално съобразяване на формите, което от своя страна ще послужи за геометричните и алгебрични познания в училищната и предучилищна възраст. Сформирането на конкретни форми и мотиви ще развие аналитичното мислене на децата, като се отрази благоприятно върху цялостното когнитивно развитие.

Моделите на конструктори изразяват игра с колективен дух. Когато децата се забавляват заедно, докато строят, ще придобият важни социални техники на поведение. Ще се научат да уважават съотборниците си и ще изградят стойностни приятелства, както и ще обособят в комуникацията си добър, семантичен речник.

В комплектите на Lego са заложени различни на брой пластмасови елемента и емблематични фигурки. Те са изработени с висококачествени материали, които са безвредни за техните малки консуматори. Създадени от потребността за правилно развитие, те ще намерят своето приложение в забавлението на всяко дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими