Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 514 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

Надуваеми играчки и за море

Показани са 1-20 от общо 134 артикул(а)

Свързани блог публикации

Търсите басейн или дюшек за детето си? Разгледайте богатия асортимент от надуваеми играчки, като: басейни, дюшеци, пояси в онлайн магазин Kidso от водещи марки разпознаваеми по целия свят марки, чийто продукти за деца са станали еталон за качество и безопасност.

Предлаганите надуваеми играчки за деца са подходящи за употреба както за басейн, така и за море. Подходящи за момчета и момичета над 3 годишна възраст. Каталогът на онлайн магазина включва надуваеми центрове, надуваеми топки, надуваеми ръкави, надуваеми жилетки, пояси, дюшеци, надуваеми фигури на животни и предмети: мечета, дракони, еднорози,кончета, миди, пица, сладолед, сърца и други.

По размери надуваемите играчки варират: от големи с размери 218 х 211 х 136 см,114x25см, 132х28см, 102х99х13, 147х33см до малки надуваеми играчки с размери 23х15см. Надуваемите дюшеци се предлагат в различни размери и функционалности. Имат атрактивни форми и цветове, които са интересни за децата и им гарантират часове вълнуващи игри. Някои от моделите надуваеми играчки имат добавени катарами за поставяне или изискват допълнителни действия. Ако се използват във вода от детето, това трябва да става задължително с родителска намеса.

Продуктите се надуват и след достигане на нужния размер се запушват с добавената тапа към комплекта. Към детските надуваеми играчки за плаж или море има допълнителни елементи за по-лесна и удобна употреба: резервни консумативи като лепенки, помпа към комплектите на някои от басейните в някои от комплектите. Някои от предлаганите видове басейни са с вместимост 248 -330 литра.Предлаганите надуваеми играчки са с отлични характеристики на материалите.

Изработени са изцяло от качествени материали, които са подходящи за ползване от деца и осигуряват 100% сигурност при ползване. Материалите им са тествани, имат устойчив надежден дизайн и в тях няма опасни вещества и елементи, увреждащи оцветители. Те са антибактериални и антиалергични с цел да се избегне риска от злополука. При надуваемите играчки има възможност за броени секунди да намалят обема си. Те са освен това са удобни за носене за родителите , което позволява удобство и практичност при ежедневна употреба.
Поради здравината на материалите, от които са изработени играчките, те могат да понасят максимално натоварване.

Надуваемите играчки с внос от холандски, испански, американски производители. Произведени са от световноизвестните марки като Intex ,Zizito,Unice, Paw Patrol и други. Основен приоритет за тях са качеството и безопасността на децата и грижа за тяхното здраве. Техните продукти се характеризират с високо качество без компромис и здравина на вложените материали. (Не открих информация за гаранции

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими