Комплект за пясък червена кофичка, син, 5 части

MT384802_blue
Trustpilot stars
Цена: 3,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят син
Възраст 3+ години

GT

Възраст: 3+ години
Цвят: Син
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 19 х 16 см
Тегло на продукта: 0.146 кг
Комплектът съдържа: Кофичка, лейка, инструменти 2 бр. и формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този детски комплект на GT е предназначен за най-малките момичета и момчета на възраст около три години. С него те могат да играят на воля както на слънчевия морски бряг, така и в домашния или кварталния пясъчник.

Изработен от висококачествени и безопасни за здравето материали, комплектът съдържа всичко необходимо за забавление през всеки сезон, а всичките му части се събират удобно в кофичката за лесно пренасяне и съхранение.

С помощта на лопатката и греблото пясъкът може да бъде събран и използван по предназначение – за създаване на ефектни фигурки с помощта на формичките или пък за строене на зашеметяващи замъци, кули, къщи и всичко останало, което може да роди детското въображение.

Ползи: Всяко ново умение, което детето придобива по време на своите игри, е поредната му лична победа. С този комплект за пясък, то ще може осезаемо да усети как възможностите му нарастват, а с тях се увеличават неговите самоувереност и вяра в собствените способности.

Много скоро, детето ще започне само̀ да поема инициативата в свои ръце, да измисля нови игри, да изпробва различни стратегии. По този начин се развива не само независимостта, но и творческите способности, пространственото мислене, фантазията и логиката.

Ползите за физическото развитие на детето са не по-малко – благодарение на игрите с пясъка, то ще подобри своята координация, фина моторика, сила и ловкост. И разбира се, ще придобие по-широка представа за света, който го заобикаля, запознавайки се с най-елементарните физически закони. Постепенно, неговият кръгозор ще се разширява все повече и повече, а познанията му ще стават все повече и все по-задълбочени.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими