Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Години

Виж още Виж по-малко

Сантиметри

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 13 лв.

Шапки

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Свързани блог публикации

Шапките за момичета за момичета са незаменим моден аксесоар през лятото. Те изобилстват от модели, цветове и дизайнерски решения, с които Вашето дете ще се открои. Те обаче имат и една много по – важна функция – да защитават детето от претопляне.

Главата при децата е деликатна и много чувствителна част от тялото. Причината за това е, че през нея се отделя или приема най - много топлина. За това детето може да „прегрее“ и дори да получи топлинен удар при продължително излагане на високи температури или директна слънчева светлина.

Симптомите са гадене, повръщане и световъртеж.  В допълнение всичко това се усложнява от дехидратацията, която придружава тези състояния. Рисковете при момичетата са още по-големи заради дългите коси, които предизвикват още по – голямо затопляне. Всички тези рискове могат да се избегнат или поне рисковете за тях могат да се намалят с носенето на шапка за слънце.

В допълнение на написаното по-горе трябва да добавим и факта, че кожата по лицето е изключително чувствителна. Изложена на силно слънцегреене и вредните UV лъчи, кожата на лицето може да пострада лесно.

Детските шапки с козирка и тези с покрития и предпазване на врата са изключително полезни за тези случаи. Най – добрите модели летни шапки са разработени от текстил, който има UV филтри. Те защитават покритите части и детето е в безопасност.

Материалите от които са изработени летните детски шапки са много различни и имат различни предимства.  Най-популярната материя е памукът. Той абсорбира телесната пот много добре и се характеризират с добра термична устойчивост. Водещите спортни брандове са разработили изкуствени високо технологични материи, които позволяват главата да се темперира по-добре, да диша по-лесно и да е защитена. С развитието на тези технологични платове те стават все по – достъпни като цена и се използват и в производството на летни детски шапки. Те са по – удобни, перат се по – лесно и съхнат по – бързо. Експлоатацията на такъв тип шапки е предпочитана от родителите.

В Кидсо Ви предлагаме разнообразие от детски шапки с множество модели, цветове и материи от различни водещи производители. Ние се стремим да предложим най – добрите решения за Вашите деца.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими