Филтриране по

Цена

2 лв. 85 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бельо и чорапи

Показани са 1-20 от общо 101 артикул(а)

Свързани блог публикации

Преди да се роди вашият малчуган има много неща за които първо трябва да бъдете подготвени. И тъй като това е нещо с което може да не сте запознати, всичко е доста озадачаващо. Сред тези недоумения се нарежда и детското бельо, чието значение всъщност е съществено.

Защо е необходимо ли се питате ? Преди да се роди вашето бебе то расте, докато е защитено от околоплодната течност в тялото на своята майка. Веднага след раждането малкият влиза в контакт с външният въздух и трябва да се справи с много неща наведнъж. 

Тялото му обаче не е способно на това и именно тук влиза в роля бельото. То действа, като защитно средство, увивайки се около него. Освен това друга част, която е доста уязвима са крачетата. Най-универсалният начин да бъдат и те защитени е чрез детски чорапи.

Преди да преминете към закупуването на тези продукти е важно да знаете няколко неща относно тях. Като цяло за разлика от вашата, кожата на детето ви е изключително деликатна, тъй като е наполовина по-дебела. За да добиете повече представа, докоснете клепачите си, защото те ясно описват за каква деликатност говорим.

Това от своя страна я прави лесно наранявана, дори ако бъде надраскана съвсем леко. Именно поради тази причина е важно да изберете бельо и чорапи, които да са сравнително меки на допир и да са изградени от качествени материали. А точно такива ще откриете не къде, а в страницата на Кидсо.

Продуктите от този тип при тях за специално предназначени за малчуганите, тъй като са все пак от доказали се детски марки, като:

  • Benetton,
  • Cool club,
  • Mickey и много др. 

Те притежават високо качество и са доста надеждни, като заедно с това предоставят нужният комфорт и защита. 

Както казахме ролята на тези видове дрехи е да предпазва тялото. Бебетата се изпотяват много по-често и то по-специално на места, като шията, подмишниците и в основата на стъпалото. Когато потта се натрупа, влажният статут продължава и по този начин бактериите могат доста лесно да се размножат и да причинят обриви и екземи.

Единственият начин да го предпазите е като му изберете бельо, което лесно да абсорбира потта. За да се осъществи това обаче е нужно облеклото да бъде изработено от мек памучен материал, който е хигроскопичен и с отлична пропускливост на въздуха.

Освен това друга важна особеност, е че бельото трябва да поддържа температурата на бебетата, защото те не се справят с нейната регулация. А в този случай също биха се оказали полезни и употребата на чорапи.

Препоръчваме ви да се доверите на Кидсо и да посетите този отдел от техният магазин. Със сигурност няма да останете разочаровани и дори ще е възможно да откриете продукти на промоция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими