Филтриране по

Цена

29 лв. 280 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Якета

Показани са 1-20 от общо 85 артикул(а)

Свързани блог публикации

Веднъж щом настъпи пролетта тя носи след себе си изцяло хубави неща. Това може да бъде по-топло време, цветя и приятна слънчева светлина. Но от време на време фантастичният сезон е склонен да допринася и за някои моменти, които по принцип се ненавиждат.

Пролетните ветрове, дъждове и бури са част от тези явления и те бързо стават изключително досадни. Заедно с това пристигат и кавгите между родители и деца, спорещи дали е необходимо малчугана да носи своето яке, когато е отвън.

А вие на какво мнение сте ? Реално погледнато по време на зимните месеци якето е неотлъчно облекло, което е дори задължително, но това важи ли и за пролетта ? Истината е, че всичко зависи от детето ви. Децата са индивидуални личности подобно на всички останали и приемат външните температури различно.

В този случай е редно да го изслушате, тъй като на него може наистина да му е прекалено топло, ако носи по себе си яке. Въпреки това обаче липсата на такъв вид облекло не е препоръчителна. Затова при нужда винаги може да се обърнете към Кидсо.

Те са специализиран магазин за детски стоки от всякакъв вид и дори можем спокойно да твърдим, че са най-добрите в територията на цялата страна. Причината за това е, защото те разполагат само с качествени и доказали се марки, като – Name it, Wanabee и много други.

Съветваме ви да отделите нужното време, за да разгледате цялостно страницата на която се намирате в момента. Със сигурност ще останете изненадани, тъй като продуктите ще се харесат много на вашето момче и ще му бъдат от полза.

Тук може да попаднете на следните облекла :

Голяма част от продуктите им са нови и в края на всеки сезон е възможно да откриете страхотни намаления. Цените варират от 15 до 260 лв., но въпреки това ви уверяваме, че получавате наистина качествена и надеждна стока.

Материалите използвани за направата им са от висок клас. Той от своя страна е специално предназначен за детските облекла, защото все пак тяхната кожа е чувствителна и последното нещо, което едни родител би желал е образуването на обриви или алергии.

В това отношение сте напълно защитени, така че няма за какво да се тревожите. При поръчка на няколко продукта, които надвишават стойността от 50 лв. може да се възползвате от безплатна доставка, ако разбира се теглото на пратката не надвишава 30 кг.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими