Комплект за кърмене nature sense

10252131
Цена: 90,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Съдържа:

- 1 бр. помпа за кърма Jolie;

- 2 бр. Nature Sense шише 150мл. с биберон за хранене силикон 0-6мес.;

- 2 бр. капачета за контейнери;

- 2 бр. подплънки за кърмачка;

- 1 бр. адаптор;

Практичен комплект за кърмачка NUK, който съдържа:

- 1 бр. помпа за кърма Jolie;

- 2 бр. Nature Sense шише 150мл. с биберон за хранене силикон 0-6мес. S /за кърма/;

- 2 бр. капачета за контейнери;

- 2 бр. подплънки за кърмачка;

- 1 бр. адаптор;

Помпата за кърма Jolie е проектирана, за да Ви бъде от помощ в моментите, когато кърменето е невъзможно или затруднено. С нея успешно ще поддържате лактацията, когато кърменето е прекъснато временно, ще почувствате облекчение и производството на кърма ще бъде повишено. Контейнерът може да се съхранява в хладилник или фризер, а също така и да се използва директно за хранене на Вашето бебче.

Шишето за хранене Nature Sense е с вместимост 150 мл., а с него ще получите и силиконов биберон за хранене с размер S (0-6 месеца), който е подходящ за кърма. Изработено е от полипропилен без съдържание на вредни вещества.

Подплънките за кърма ще Ви предложат ефективна защита за кожата и облеклото Ви. Произведени са от естествена целулоза. Формата им е анатомична, фиксират се към сутиена лесно. Вътрешният им слой е супер абсорбиращ. Подплънките са меки и не се забелязват под облеклото.

Продуктите NUK съответстват на EN 14350 Не съдържат BPA.

Внимание: Стерилизирайте или изварете продуктите за не повече от 5 минути при първа употреба (не важи за подплънките за кърмачки). Силиконовият биберон за хранене не може да се ползва като биберон залъгалка.

Световно известната марка NUK е с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всички етапи от развитието на детето. Продуктите на марката се базират не само на медицински познания и изследвания, но и на опита на безброй майки по Света. NUK е символ на високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето.

Продуктът е добавен към желани продукти