Стерилизатор 2 в 1

10251010
Цена: 159,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

2 в 1- Готвенето на пара и стерилизиране на шишета и биберони.

Стерилизатор NUK 2 в 1.

С този уред не само ще стерилизирате шишетата и бибероните на Вашето дете, но ще можете да приготвяте здравословни зеленчуци на пара. Стерилизаторът работи на принципа на горещата дезинфекция.

Побира до 5 шишета и аксесоари в удобна кошничка на два етажа. Времето му за работа е около 15 минути. Водата се нагрява до 95-97 градуса и по този начин парата дезинфекцира. За ползването му като стерилизатор са Ви необходими само 90 мл. вода.

След дезифенкция на шишета или биберони Ви препоръчваме да изчакате пълно изстиване на уреда преди да го ползвате отново.

Този полезен уред ще бъде Ваш верен помощник в периода на захранване, а и не само. Готвенето на пара запазва витамините в продуктите. С този уред ще можете да приготвите различни зеленчуци на пара лесно и бързо. Продължителността на процеса на задушаване зависи от количеството вода, което сте поставили в уреда, тъй като веднага след като водата се изпари уредът се самоизключва. Капацитетъ на модела е максимум 500 гр. заленчуци, риба, или месо,които трябва да са нарязани предварително на кубчета.

Внимание: Напрежението на уреда и напрежението на мрежата трябва да съвпадат. Уредът трябва да бъде поставен на хоризонтална повърхност. Да не се ползва от деца! Използвайте чиста вода без добавки.

Технически данни: Консумация: 380 вата; Напр.- 230-240 волта.

Световно известната марка NUK е с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всички етапи от развитието на детето. Продуктите на марката се базират не само на медицински познания и изследвания, но и на опита на безброй майки по Света. NUK е символ на високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето.

Техническо описание

Сезон
Всесезонен
Продуктът е добавен към желани продукти