Стерилизатор vario express

10225175
Цена: 145,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Побира до 6 бутилки за хранене и аксесоари.

Стерилизатор NUK- Vario Express.

Побира до 6 бутилки за хранене и аксесоари. Стерилизаторът затопля водата чрез електричество, след което тя се изпарява и по този начин поставените в стерилизатора шишета и аксесоари се дезинфекцират. Процесът на стерилизация отнема 6 минути (без нагряването). Дизайнът на уреда е модерен и ергономичен, експоатацията му е лесна.Моделът е със светлинен индикатор при работа и автоматично изключване.

В комплекта са включени: 1 брой щипци за захващане, 1 брой кошница за аксесоари, 1 брой решетка и 6 стълбчета за шишета. Към него получавате и подарък- шише Nature Sense изработено от полипропилен без съсдържание на вредни вещества с вместимост 150мл. и силиконов накрайник за хранене.

Внимание: Напрежението на уреда и напрежението на мрежата трябва да съвпадат. Уредът трябва да бъде поставен на хоризонтална повърхност. Да не се ползва от деца! Използвайте чиста вода без добавки.

Световно известната марка NUK е с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всички етапи от развитието на детето. Продуктите на марката се базират не само на медицински познания и изследвания, но и на опита на безброй майки по Света. NUK е символ на високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето.

Техническо описание

Сезон
Всесезонен
Продуктът е добавен към желани продукти