Филтриране по

За моделиране - глини, пластелини, дъски, формички и ножове

Не са открити продукти

Моделирането е едно прекрасно решение за всеобщо развитие на детското въображение, двигателни и творчески умения.

Kidso гарантира максимална забава на вашето дете, защото нашите модели на пластелини и различни комплекти за моделиране са изработени с вълнуващ дизайн и възможност от самостоятелно изграждане на форми.

Моделите са в комбинация с плодови аромати, което спомага за асоциативното и аналитично мислене у детето и ще разгърне докрай неговите представи и възможности за моделиране. Не се притеснявайте обаче от това, те имат неприятен солен вкус, което ще откаже детето за всякакъв вид повторна консумация. Изработени са от такъв материал, който поддържа устойчивостта и влажността на пластилина, за да може вашето дете са играе многоктарно с вълнуващите комплекти във всякакви цветове.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, вие може да изберете интригуващ комплект на колички  за вашето момче със специален механизъм за задвижване. А вашето момиче я чакат забавни форми на весели кончета и еднорози, които да напълни с вълшебната съставка и да си направи цяло стадо от приказните животни.

Също така за по-обиграните ръчички над 5-годишна възраст, ние предлага 3D комплекти с гипс, които после детето ще може да оцвети и боядиса в каквито пожелае нюанси и цветове.  Или да изгради собствено изделие с помощта на глина, която заради естествените си свойства може да се шлифова в желаната форма, след което да се оцвети или лакира.

Комплектите съдържат необходимите пособия и принадлежности за творене като отливки, точилки, ножчета, чукчета и други аксесоари за достигане на крайния вълнуващ вид.

Изработени от световни брандове, създаващи продукти с креативни и образователни цели, артикулите са съобразени с директивите за стандарта на качеството и не съдържат вредни за здравето съставки.

SES и Eberhard Faber са марките, които ние селектираме под мотото „ Сътвори щастливо детство”.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими