Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 1 лв.

Коректори, гуми и острилки

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Свързани блог публикации

Можем много да говорим за училищни пособия и тяхното предназначение, но минаваме конкретно на определени аксесоари, които ще послужат на вашето дете в училищните занимания и предизвикателства.

Коректорите, гумите и острилките трябва да са винаги под ръка на вашето дете, защото то несъмнено ще има нужда от тях. Те ще му помогнат да поправят сгрешени места, което ще предотврати притеснение или незнание как да се справи с възникналата ситуация.

Всичко става с лекота заради гумите, които имат оптимален резултат и ще заличат всичко сбъркано или необходимо. Те съдържат гума и пластмаса без съдържание на латекс, което помага за лесно справяне с отстраняването на цветни и тъмнографитни моливи, въглен и пастел, както и мастило. Не зацапват и не оставят тъмни  места върху белия лист.

Предложенията ни за острилки се славят с мултифункционалност, защото са съобразени със съществуващите форми на моливите. Могат да подострят както стандартни модели, така и такива с триъгълни, ергономични форми и джъмбо размер. Може да заложите и на електрическа с острие от закалена стомана и много прецизна работа.

За поправка може да заложите и на хартиен или течен коректор, с които ще покриете сгрешените места само с един замах. Те изсъхват бързо, заради правилното съдържание на съставки или имат възможност за писане веднага след нанасяне.

Всички аксесоари ще послужат на децата във вскякави учебни и домашни занимания, като те ще послужат и на вас за офиса и у дома, когато се занимавате с документално оформяне и изготвяне на текстове на хартиен носител.

Създадени са от световни професионалисти, знаещи тънкостите на правилната конструкция, силата на материалите и тяхното тествано действие. Това са немски и други световни  производители, известни с прецизните си продукти като Faber Castell, Top Office  и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими