Филтриране по

Години

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 30 лв.

Шейни

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Свързани блог публикации

Зимните забавления са едни от най-благоприятните спомени, които са способни да ни връщат обратно в нашето детство. Безгрижното пързаляне с шейна по снежните върхове винаги е било занимание, допринасящо за незабравими моменти.

Защо да не подарите това усещане и на вашето дете ? По този начин той/тя ще се забавлява още повече и със сигурност догодина ще иска пак да посетите същото място. Така ще разполагате с удоволствието да си починете качествено, докато малчугана се забавлява без да скучае през повечето време.

На този етап вече може би се питате от къде да се сдобиете с тезиприспособления? Разбира се съществуват многобройни места от където може да си ги закупите, но все пак е препоръчително този продукт да бъде качествен и безопасен, тъй като все пак детето ви ще го използва. 

Преди да заминете за следващата зимна почивка се уверете, че сте посетили Кидсо. Там ще откриете шейни, които се изтъкват с ненадминато качество и дизайн. Те са изградени според всички норми за Европейски стандарт, така че в това отношение няма за какво да се тревожите.

В зависимост от предпочитанията на вашето дете може да се придържате към два видови варианта при шейните:

  • Стандартна триосна с кормило
  • Надуваема.

Надуваемите шейни са нова нашумяваща иновация за последните няколко години. Конкретният продукт който ще откриете в Кидсо е под формата на бяла мечка и забележителното му качество е, че всъщност той е 2 в 1. Може да го използвате, както за шейна, така и за лодка.

Изграден е от високонадежден материал, който е устойчив на екстремни температури и удари. Към практичният му дизайн производителят е добавил и две удобни ръкохватки за които потребителят може да се задържа, за да запази равновесие.

Ако искате да се придържате към стандартното винаги имайте едно на ум, че може да се доверите на шейната Снежко на марката – Moni. Тя разполага със стандартният тип конструкция за шейна, която е по позната под наименованието – Чук и Гек. 

Важно е да уведомим, че продукта задължително трябва да се използва само върху равни снежни повърхности. Те също така не трябва да бъдат заледени, тъй като леда съкращава значително спирачният път на приспособлението.

Продуктите на Кидсо са пригодени за употреба, както от момичета, така и от момчета които са между 3 и 13 годишна възраст. Тук е напълно възможно да покриете нуждите на вашето дете и то изгодно. Продуктите варират от 3 до 114 лв., като някои дори е възможно да бъдат на промоция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими